Projecten

Deco DayLight heeft diverse projecten uitgevoerd in verschillende marktsectoren.

Wij hebben voor onze klanten HET DAGLICHT en DE NATUUR, van buiten naar binnen gehaald.

De positieve effecten die klanten aan ons rapporteren zijn o.a.:

  • Een verbetering van het energieniveau en bioritme van medewerkers
  • Sterke verbetering van concentratie, efficiency en productiviteit
  • Een daling van het ziekteverzuim
  • Een sneller herstel in de zorgsector met minder medicatie
  • Een sterke stimulatie van de kooplust en verhoging van de omzet in de Retail sector

Onderstaand een overzicht van een aantal projectvoorbeelden opgesplitst in de diverse sectoren.

HEALTH CARE
Ziekenhuis AZ Klina in Brasschaat te Belgie

Levering van LED daglicht plafond- en wandsystemen voor de afdelingen OK recovery kinderen en volwassenen, afdeling voorbereiding OK, Pediatrie, Mammografie, Psychiatrie, Ontspanningsruimte medische staf, desk medische staf.
Resultaat: sneller herstel patiënten met minder medicatie, vermindering van stress, angst en pijngevoelens, meer energie en verbetering bioritme medische staf.

HEALTH CARE
Mondzorg Rijnmond te Rotterdam

Levering van LED daglicht plafondsystemen boven de behandelstoel.
Resultaat: vermindering van stress, angst en pijngevoelens bij patiënten, daardoor makkelijker werken voor Mondhygiëniste.
De meest angstige patiënten ervaren een positieve afleiding, kunnen beter ontspannen en zien niet meer op tegen een bezoek aan de mondhygiëniste.

HEALTH CARE
Nederlandse wolkenplafonds in Belgische apotheek

Een pand naast de bestaande apotheek is van binnen compleet gestript en een nieuw interieur is opgebouwd. Centraal in het plafond zijn 8 stuks Deco DayLight LED daglichtsystemen met een mooie blauwe lucht en een wolkencompositie aangebracht.

Resultaat: meer comfort, beleving en ontspanning voor bezoekers apotheek, gezonde werkomgeving voor medewerkers.

HEALTH CARE
Tandheelkundige kliniek te Amsterdam

Bijna niemand vindt het prettig om naar de tandarts te gaan. Veel mensen ervaren dan stress, angst en pijn, zekere bij zwaardere behandelingen of een operatie. Boven de operatiestoel bevinden zich Deco DayLight LED daglichtsystemen met een rustgevend uitzicht.

Resultaat: er is een sterke vermindering van stress, angst en pijn bij patiënten gerealiseerd. De tandartsen kunnen makkelijker hun werk doen.

KANTOREN & BEDRIJVEN
Kantoor in het World Trade Center te Amsterdam

In verschillende werk- en vergaderruimten zijn Deco DayLight LED plafondsystemen en wandsystemen met een mooi uitzicht gemonteerd.
De fotopanelen voor de wandsystemen worden per seizoen gewisseld voor een ander uitzicht.
Een mooi daglichtervaring en de natuur zijn van buiten naar binnen gehaald.

Resultaat: inspirerende en gezonde werkplekken, verbetering bioritme, concentratie en efficiency.
Verhoging van welbevinden en energieniveau.

KANTOREN & BEDRIJVEN
Kantoor Reisorganisatie Travelnauts Amsterdam

Oorspronkelijk had men een lichtopbrengst van slechts 170 Lux op de werktafels van de reisadviseurs. Veel te weinig volgens de ARBO normen en ongezond.
Diverse LED daglichtsystemen met een leuke branding voor het bedrijf zijn in het plafond geplaatst.
Daarnaast ook 18 hoogwaardige LED panelen ter ondersteuning. Het huidige lichtniveau op de werktafels is 600 tot 800 Lux.

Resultaat: inspirerende en gezonde werkplekken, verbetering bioritme, concentratie, efficiency en productiviteit.

KANTOREN & BEDRIJVEN
Vergaderruimten Vandemoortele te Zeewolde

Deze vestiging heeft naast een grote productiefaciliteit, ook kantoren en inpandige vergaderruimten zonder ramen, dus zonder het noodzakelijke daglicht.
Men heeft de 4 vergaderruimten gerenoveerd en de Deco DayLight LED plafondsystemen zijn toegepast, met een mooie branding van de eigen merken.

Resultaat: inspirerende en gezonde vergaderruimten, verbetering bioritme, concentratieniveau, efficiency en productiviteit. Mooie branding voor bezoekende klanten.

KANTOREN & BEDRIJVEN
Renovatie bedrijfspand Pre-Lite te Putten

In het pand was nauwelijks geen daglicht beschikbaar, middels ramen en/of lichtstraten in het dak. Met behulp van onze LED daglichtsystemen is er in het kantoorgedeelte een mooie daglichtervaring en een prachtig uitzicht gerealiseerd. Ondanks het hoge plafond is het lichtniveau nu 650 Lux op de werktafels.

Resultaat: decoratieve, inspirerende en gezonde kantoorruimte, verbetering bioritme, concentratie, efficiency en productiviteit. Mooie branding van Pre-Lite voor bezoekende klanten.

LEISURE & WELLNESS
Natuurbehoudscentrum Diergaarde Blijdorp

16 stuks daglicht plafondsystemen met de door Deco DayLight ontworpen fotopanelen van een bladerdak, waaronder een echte boomstam is geplaatst. Deze LED daglichtsystemen fungeren als hoofdverlichting in deze ruimte. Daarnaast zorgen de Deco DayLight systemen op de achterwand van een terrarium voor een spectaculaire diepte en beleving van de bezoekers.

Resultaat: meer dan 600 Lux lichtafgifte op de grote tafel onder het bladerdak, mooie beleving en WOW effect bij bezoekers, terrarium is in een vakblad voor diergaarden als beste terrarium genoemd.

LEISURE & WELLNESS
Renovatie toiletten in Oceanium Diergaarde Blijdorp

De conferentieruimte “De Haaienzaal” en de daarnaast liggende toiletgroepen zijn volledig gerenoveerd. Deze toiletgroepen zijn voor zien van LED daglicht plafondsystemen van Deco Daylight. De spectaculaire fotopanelen zijn door ons zelf ontworpen en middels verborgen speakers zijn zee geluiden te horen.
Het geheel creëert de illusie dat de bezoekers zich onderwater bevinden.

Resultaat: optimale beleving bij bezoekers Blijdorp, veel complimenten voor het mooie effect, de enige toiletruimten in Europa, die ultieme ontspanning bieden.

LEISURE & WELLNESS
Renovatie Beautysalon “De Wilde Orchidee”

Een oude tabakswinkel aan de Uiterwaardenstraat te Amsterdam is compleet verbouwd en getransformeerd in een moderne Beauty Salon “De Wilde Orchidee”.
Op de begane grond zijn 3 behandelkamers voorzien van onze LED daglichtsystemen. In de kelderruimte zijn ook 2 behandelkamers, waar totaal geen daglicht aanwezig is. Ook hier bieden de Deco DayLight systemen een uitkomst.

Resultaat: veel complimenten van zeer tevreden klanten, mooie beleving en ultieme ontspanning, inspirerende en gezonde werkplekken voor de schoonheidsspecialisten.

LEISURE & WELLNESS
LED daglichtsystemen voor Yoga Vibes Westzaan

Yoga Vibes te Westzaan heeft in de grote yogaruimte op de begane  grond diverse Deco DayLight daglicht plafondsystemen gemonteerd. Tijdens de oefeningen hebben de deelnemers een prachtig en ontspannen uitzicht op de natuur.

Resultaat: gecombineerd met de daglichtervaring dragen de systemen bij aan een verbetering van het energieniveau, onthaasting en ontspanning, vermindering van stress en verbetering van balans.

RETAIL
Promotie van Fuze Tea bij groothandel Zegro

Levering van 4 stuks LED daglichtsystemen t.b.v. de drankafdeling van groothandel Zegro te Rotterdam.
De plafondsystemen zijn voorzien van fotopanelen, waarmee Fuze Tea, een merk van Coca Cola, wordt gepromoot. Het realistische design is gemaakt door Deco DayLight.

Resultaat: een WOW gevoel bij de klanten, stimulering van de kooplust, branding van het merk Fuze Tea en verhoging omzet van deze producten.

RETAIL
Winkel bij tankstation in Lelystad

Voor de servicebalie van deze winkel bij een tankstation, zijn 2 stuks LED daglicht plafondsystemen gemonteerd.
De systemen zijn voorzien van een mooi natuurlijk uitzicht. Daarnaast heeft Deco DayLight de lichtsituatie verder geoptimaliseerd door de oude TL-armaturen te vervangen door moderne hoogwaardige flikkervrije LED panelen.

Resultaat: veel complimenten van klanten, beterzicht op de uitgestalde producten, stimulering van de kooplust en stijging van de omzet.