Toepassingen

Een Deco DayLight systeem is in elke ruimte toepasbaar waar niet voldoende of geen direct daglicht komt. Dit kan zijn door de ligging van de ruimte, met het raam op het noorden of oosten, het gebrek aan voldoende ramen of de afmeting van de ruimte.

Dit gebrek aan daglicht kan worden versterkt door het jaargetijde en de aanwezigheid van veel bewolking, iets dat in grote delen van de wereld
vaak voorkomt.

Een tekort aan daglicht verstoort bij mensen het bioritme en leidt daardoor tot vermindering van vitaliteit en concentratie. Dit heeft een lagere efficiency en productiviteit, alsook een verhoging van het ziekteverzuim tot gevolg.

Niet alleen heeft dit een groot effect op de mensen zelf, maar het zorgt ook voor aanzienlijke economische en financiële gevolgen voor de gehele maatschappij.

Door het unieke design van de Deco DayLight systemen kunnen ze op iedere wand en ieder plafond worden geïnstalleerd, zelfs in verlaagde systeemplafonds waar nauwelijks ruimte voorhanden is.

Deco DayLight systemen kunnen in alle branches en sectoren worden toegepast en zorgen voor een gezondere werk- en leefomgeving.

HEALTH CARE

KANTOREN & BEDRIJVEN

LEISURE & WELLNESS

RETAIL