Retail

Toepassingen retail

In winkels speelt het inrichting en verlichting een belangrijke rol. Klanten moeten er zich prettig voelen, zodat het koopgedrag wordt gestimuleerd. Er wordt geprobeerd om een warme sfeer te creëren, zodat mensen er zich op hun gemak voelen. Ondanks alle goede intenties worden de gestelde doelstellingen echter niet bereikt.

Onderzoek heeft aangetoond dat te weinig licht in winkels negatieve effecten heeft op het koopgedrag van bezoekers. Er is geen goed zicht op de uitgestalde producten en kleuren komen vaak niet goed tot hun recht, zodat klanten vaak met het product even naar buiten lopen of onder een heldere lamp gaan staan om de werkelijke kleur te kunnen beoordelen. Daarnaast zijn klanten minder proactief en hun bezoektijd van de winkel is korter.

De Deco DayLight systemen geven een echt daglichtgevoel en ook als het een regenachtige sombere dag is, zullen klanten een verfrissend zomers gevoel ervaren. Klanten hebben een goed zicht op producten en kleuren, voelen zich prettig en zijn daardoor veel opgewekter en actiever. Hierdoor zullen ze langer in de winkel blijven en wordt hun koopgedrag sterk gestimuleerd.

De Deco DayLight systemen geven een winkel een unieke uitstraling en beleving, waar klanten met anderen over zullen praten, waardoor het aantal bezoekers van de winkel zal stijgen. De fotopanelen kunnen snel en eenvoudig verwisseld worden voor andere uitzichten, zodat ieder seizoen weer een andere uitstraling kan worden gerealiseerd. Ook tijdens bepaalde feestdagen, zoals bijvoorbeeld kerstmis, kunnen er fotopanelen met een bepaald thema worden gemonteerd. Daarnaast kunnen logo’s en de eigen huisstijl in de fotopanelen worden verwerkt.

Indien u zich wilt onderscheiden en uw omzet wilt vergroten, neem dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.

HEALTH CARE

KANTOREN & BEDRIJVEN

LEISURE & WELLNESS